• Παπάγου 10 Χαλάνδρι
  • 210-6846309 , 6972097240

Eπικοινωνία

Με την εικοσαετή εμπειρία μας στο χώρο της ανθοδετικής και των wedding events, φροντίζουμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει κάθε εκδήλωση ξεχωριστή, θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους καλεσμένους σας ώστε να θυμούνται τη δική σας πρόσκληση για καιρό.

Δημιουργούμε πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες προτάσεις, με αφετηρία τις επιθυμίες σας και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.

Για τη “δική σας μέρα” ένα ανοιχτό σπορ αυτοκίνητο 70’s για να ξεχωρίσετε κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο, μία εμπνευσμένη νυφική ανθοδέσμη που μαζί με τη νύφη θα κλέψουν την παράσταση, ένα εντυπωσιακό τραπέζι ευχών που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα και τις αναμνήσεις από τις πιο ωραίες σας στιγμές, ένα διαφορετικό και πέρα από τα συνηθισμένα δώρο για τους αγαπημένους σας κουμπάρους.

Στόχος μας να υλοποιήσουμε το όνειρό σας, να το υποστηρίξουμε με φαντασία, αισθητική, πρωτοτυπία, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή οικονομική πρόταση.

Ο γάμος, η βάπτιση, η δεξίωση, τα εταιρικά events,τα parties,ακόμα και μια απλή οικογενειακή η φιλική συγκέντρωση, μας δίνουν μια εξαιρετική αφορμή για το στήσιμο ενός σκηνικού. Μιας ενορχήστρωσης με χρώμα, υφές, φώς. Μιας ατμόσφαιρας γιορτής, ονείρου ή παραμυθιού.

Σας προτείνουμε προσεκτικά επιλεγμένα κτήματα και χώρους εστίασης, ιδιαίτερα προσεγμένα caterings, ενοικίαση εξοπλισμού, σχεδιασμό και παραγγελία ειδικών εφφέ, πυροτεχνημάτων και κατασκευών με μπαλόνια, ενοικίαση αυτοκινήτων αντίκα ή σπορ.
Η δραστηριότητα μας επεκτείνεται στα επαγγελματικά tailor made δώρα, σε χριστουγεννιάτικες και πασχαλινές ανθοσυνθέσεις, πολύ ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες, και κατ΄ αποκλειστικότητα ξεχωριστά δώρα για το παιδικό δωμάτιο.

Όλα αυτά με πολύ γούστο και αισθητική σε προσιτές και πολύ φιλικές τιμές.

Διεύθυνση:
Παπάγου 10 Χαλάνδρι 15234 Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6846309
Κινητό: 6972097240

E-mail: info[at]mariabogri.gr
Website: https:mariabogri.gr

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

© Maria Bogri. All rights reserved.